top of page
Zoeken
  • jeroendriessen0

Mooie reviews en nieuwe masterclass in 2024

Vandaag sprak ik met een cliënt die 3 weken geleden met het voedingsadvies aan de slag was gegaan. Ik sprak haar vandaag voor de uitkomsten van de bloedtest, die nog meer inzicht zou geven in de tekorten die er waren als oorzaak van bloedarmoede (bloed deficiëntie).


Er zat een verrassend opgewekte vrouw tegenover mij, en ze vertelde: “ik heb al verschillende dingen opgepakt van je advies en ik merk echt het verschil. Ik heb nu echt al meer energie, ik ben 2 kilo kwijt, zit lekker in mijn vel, heb minder zoete trek en ik vind het eten lekker! Ik zou nu al niet meer terug willen naar mijn eerdere voedingspatroon.” ⚡


Uit de bloedtest kwamen verschillende tekorten, een extra zetje kunnen we haar dus nog geven door haar tijdelijk van de nodige supplementen te voorzien. Maar zelf zonder supplementen en voor het slechts voor ~75% uitvoeren van het verkregen advies mocht dit resultaat na 3 weken er al zijn.


Gelukkig kan ik zeggen dat dit positieve effect geen uitzondering is. De week ervoor kreeg ik het volgende terug: “Hi Jeroen, Druk bezig met het voedingsadvies. Ik merk de voordelen van anders eten, slaap een stuk beter en ook de snoephonger is een stuk minder“. 🏆


Cliënten komen met zeer uiteenlopende klachten voor een voedingsconsult. Maar aangezien voeding de basis is van zeer veel fysieke en mentale problemen is er vaak voor iedereen verbetering mogelijk… en regelmatig dus ook zeer snel!


Mede om die reden hou ik ontzettend van dit werk. 2024 wordt mijn 4e jaar als voedingsconsulent en voedingscoach en ik heb het nog steeds geweldig naar mijn zin. Ik heb veel in studieboeken gelezen maar je merkt gewoon dat je door het maken van meters steeds sneller gaat zien waar het knelt en waar de meeste winst te behalen valt. Eten volgens stofwisseling , de traditionele Chinese geneeskunde en de orthomoleculaire voeding, het blijft een prachtige combi.
2023 was een mooi en leerzaam jaar. Mijn eerste kidsconsults gehouden, regelmatig workshops en trainingen mogen geven, mensen mogen opleiden in het vakgebied van voeding, mooie samenwerkingen aangegaan, systemisch coachen gaan toepassen, aan de slag gegaan met de opleiding leefstijlcoach en veel cliënten verder mogen en kunnen helpen met hun gezondheid. Iets om dankbaar voor te zijn! 🙏


Nu komt de vakantie er bijna aan, daar ga ik straks lekker van genieten en vanaf week 2 weer met hernieuwde energie aan de slag!Wil jij trouwens ook met hernieuwde energie van start in 2024? ⚡ 😃 😄 🙌


Schrijf je dan nu in voor mijn GRATIS ONLINE MASTERCLASS: Lekker in je vel met voeding!


Wanneer: Woensdagavond 17 JANUARI 2024, 19:00 UUR


Je kunt je aanmelden via een persoonlijk bericht!Meer informatie volgt!


Alvast hele fijne feestdagen gewenst 🎆 en stay healthy!


Jeroen27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page