Jeroen 27.jpg

EAT REAL FOOD.

Zitten een aantal lichamelijke klachten je in de weg om 'alles' uit het leven te halen wat je graag zou willen?​ Je bent mogelijk al bij de huisarts of orthomoleculair therapeut geweest voor (bloed)onderzoek of je bent gezonder gaan eten en leven maar heeft dit alles je nog weinig opgeleverd?

En wil je vooral graag weten hoe het wel moet om het vervolgens helemaal zelf op te pakken? Dan is een voedingsadvies voor jou de juiste keuze.

Jeroen 15.jpg

Heb je bijvoorbeeld last van:

- een opgezette buik (PDS)

- dunne ontlasting of obstipatie

- snel koude handen en voeten

- onverzadigd gevoel na het eten en/of after lunch dip

- grote behoefte aan zoetigheid

- eczeem

- vermoeidheid, stress

- onrustig in je hoofd

- gewichtsproblemen

- duizeligheid, vlekjes voor de ogen

- schimmels, allergieën (bv hooikoorts), voedingsintoleranties

- last van spieren en gewrichten (spasmen, blessures, spier/gewrichtspijn).

- snel vatbaar voor verkoudheid, griepjes, virussen

- snel gefrustreerd?

Wil je weten welke voeding weleens een rol zou kunnen spelen in de klachten die je ervaart en wil je graag onderzoeken wat je zelf kunt doen om je klachten te verminderen, meer energie te ervaren en op een natuurlijke manier jouw gezondheid blijvend te verbeteren en je fitter te voelen?

Ontdek dan mijn voedingsadvies.

VOEDINGSADVIES

In mijn voedingsadvies combineer ik de wetenschappelijke westerse met de traditionele Chinese Geneeskunde waardoor ik niet alleen kijk naar de (macro en micro) nutriënten en voedzaamheid van voeding maar ook naar het energetisch effect van voeding op je lichaam. Deze kennis zet ik af tegen de klachten die je ervaart, je huidige voedingspatroon, je stofwisselingstype, je eetvoorkeuren en je levensstijl om zo tot een op maat gemaakt voedingsadvies te komen. Een voedingsconsult zal volledig online plaatsvinden en ziet er als volgt uit:

STAP 1.

Voorbereiding

Online vragenlijsten per email om jouw huidige voedingspatroon, stofwisselingstype, leefstijl en situatie in kaart te brengen + eerste analyse door mij. 

STAP 2.

sessie 1

1e online sessie via Teams van 1 uur waarin we in gaan op jouw input en ik verdiepende vragen stel om jouw situatie helder te krijgen + een huiswerkopdracht om mee aan de slag te gaan.

STAP 3.

sessie 2

2e online sessie van 1 uur waarin we jouw huiswerkopdracht bespreken en jouw stofwisselingstype vaststellen. Daarnaast nemen we de hoofdlijnen van het voedingsadvies & de theorie/achtergrond van mijn advies samen door en zal ik jouw belangrijkste vragen om zelf goed te starten beantwoorden.

STAP 4.

Follow-up

Ik mail jouw het adviesrapport met enkele relevante recepten en tips om direct goed van start te gaan met het advies. Tevens kun je via e-mail bij mij terecht voor enkele vragen.

Gijs

Ik scoorde mijn energieniveau een 5, had last van enorme sugar cravings, overgewicht en kon eigenlijk aldoor blijven eten. Nu, 3 maanden na het voedingsadvies van Jeroen, scoor ik mijn energieniveau een 8, ben ik al de nodige kilo's kwijt geraakt, geven mijn maaltijden mij langer energie en heb ik weer zin om nieuwe dingen op te pakken (heb van de week een MTB gekocht). Mijn grote suikerbehoefte in de avond is ook enorm afgenomen. Ik heb een vervolgconsult geboekt om te kijken welke stappen ik nog meer kan maken. Echt een aanrader!

Jeroen 26.jpg

225 EURO

vrijgesteld van BTW

 VEEL GESTELDE VRAGEN. 

 

1. Hoe weet ik welke optie voor mij het meest geschikt is? Een voedingsadvies of een voedingsadviestraject?

Cliënten die preventief aan hun gezondheid willen werken, 1 of enkele lichte klachten hebben en graag willen eten volgens hun persoonlijke stofwisselingstype en de TCM kiezen vaak voor een los voedingsadvies. Loop je al jaren rond met klachten, heb je van alles geprobeerd met beperkt succes en beheersen jouw klachten je leven in grote mate dan is het kiezen voor een uitgebreid advies traject de juiste keuze.

2. Is 1 los voedingsadvies voldoende of heb ik er meer nodig?

Dit verschilt per persoon. Een voedingsadvies bestaat uit twee sessies en zet de basis voor jouw nieuwe voedingspatroon. Als je veel klachten had vooraf en als niet al je klachten volledig verdwijnen na het volgen van het voedingsadvies dan kan het zeker zinvol zijn om een vervolgadvies te boeken. Daarnaast kan het zo zijn dat de ommekeer in je voedingspatroon zo groot is dat we samen eerst kiezen voor een tussenstap. Je kunt een vervolgadvies dan zien als een aanscherping. We kijken dan welke symptomen en klachten er nog een rol spelen, we kijken naar jouw nieuwe eetgedrag, we meten jouw voortgang, kijken welke specifieke voeding er nu de voorkeur mag krijgen vanuit de TCM om de volgende stap te zetten en bespreken eventuele praktische problemen die een goed resultaat in de weg staan. Ook kijken we of er eventuele andere interventies nodig zijn. Cliënten nemen over het algemeen 1 tot 3 voedingsadviezen af.

3. Wat kost een vervolgadvies?

De kosten van een vervolgadvies zijn 125 euro. Een vervolgadvies bestaat uit 1 sessie van ongeveer 1  tot 1,5 uur, vooraf het invullen van enkele vragenlijsten en achteraf een beknopter adviesrapport (adviesrapport al zeer uitgebreid na eerste voedingsadvies). Mijn doel is om cliënten zo goed mogelijk te helpen. Met een aantrekkelijk geprijsd vervolgadvies hoop ik te bereiken dat klanten hun volledige potentieel en een duurzaam resultaat kunnen behalen.

4. Kan ik in termijnen betalen?

Bij het voedingsadvies traject is dit inderdaad mogelijk. Dit gebeurt altijd in overleg met en passend bij de situatie van de cliënt.
 

5. Wat is de meerwaarde van een EMB test bij mijn voedingsadvies?

. Dit is een testmethode waarbij d.m.v. een vingerprik bloed wordt afgenomen en onderzocht in het laboratorium. Het bloedonderzoek (EMBtest B.V.) kijkt naar hematologie (deels vergelijkbaar met regulier bloedonderzoek: o.a. rode/witte bloedcellen en bloedplaatjes), levend bloedanalyse (microscopisch bloedonderzoek op o.a. schimmels, parasieten, vrije radicalen, vorm en grootte van de bloedcellen, etc.) en Energetische analyse waarbij men de energetische eigenschappen van de cellen door middel van resonantie meet en zo een indruk kan krijgen van de celwaarden (denk aan: vitaminen, mineralen, hormonen, neurotransmitters, aanwezigheid intoleranties, energetische blokkades, post virale belasting en meer). De EMB bloedtest kan extra inzichten geven om jouw energie een extra duwtje in de rug te geven naast de nodige aanpassingen aan je voedingspatroon. Zo nodig wordt hiervoor ook maatwerksuppletie geadviseerd vanuit het laboratorium.

 

De EMB bloedtest is niet wetenschappelijk onderzocht en vervangt ook niet het reguliere bloedonderzoek maar heeft zijn sporen verdiend door de behaalde resultaten wanneer cliënten de adviezen opvolgden. In het licht van het afgenomen voedingsconsult geeft het mij als therapeut een completer beeld van de voor jou te ondernemen stappen.

6. Wat kost een EMB test?

De kosten voor het afnemen van een EMB test zijn 175 euro. Dit komt bij de prijs van een voedingsadvies.

7. Kan ik een losse EMB test afnemen?

Een EMB test kan afgenomen worden naast een los voedingsadvies en zit standaard inbegrepen bij het voedingsadviestraject. Er kan geen EMB test los van het bovenstaande aanbod worden afgenomen. Als voedingscoach ga ik voor een duurzaam en blijvend resultaat. Voedingstekorten en ziekten ontstaan door een verkeerd voedingspatroon. Ik wil voorkomen dat cliënten louter met suppletie proberen hun problemen kortstondig op te lossen.

8. Waarom kan ik voorlopig niet meer in de praktijk in Arnhem terecht en alleen maar online advies/coaching afnemen?

Vanaf september 2022 ben ik tijdelijk verhuist naar Zuid Afrika. Verlangens realiseren en nieuwe dingen ondernemen doet je vuurtje weer branden en geeft nieuwe energie en levenslust. Dit bespreek ik vaak met klanten en wie zou ik zijn als ik dit zelf niet na zou streven? Opnieuw werken en wonen in het buitenland was voor mij het realiseren van een verlangen. In 2020 en 2021 heb ik ongeveer 75% van mijn klanten online geholpen, zonder dat dit ten koste is gegaan van de kwaliteit. Ook voor de EMB test is dit geen probleem. Vandaar dat ik mijn werk de komende tijd vanuit Zuid Afrika zal doen.