Jeroen 27.jpg

EAT REAL FOOD.

Zitten een aantal lichamelijke klachten je in de weg om 'alles' uit het leven te halen wat je graag zou willen?​ Je bent mogelijk al bij de huisarts of orthomoleculair therapeut geweest voor (bloed)onderzoek of je bent gezonder gaan eten en leven maar heeft dit alles je nog weinig opgeleverd?

Jeroen 15.jpg

Heb je bijvoorbeeld last van:

- een opgezette buik (PDS)

- dunne ontlasting of obstipatie

- snel koude handen en voeten

- onverzadigd gevoel na het eten

- grote behoefte aan suiker

- onrustige huid

- vermoeidheid, stress

- gewichtsproblemen

- duizeligheid, vlekjes voor de ogen

- schimmels, allergieën, voedingsintoleranties

- last van spieren en gewrichten (spasmen, blessures, spier/gewrichtspijn).

- snel vatbaar voor verkoudheid, griepjes, virussen?

Wil je weten welke voeding weleens een rol zou kunnen spelen in de klachten die je ervaart en wil je graag onderzoeken wat je zelf kunt doen om je klachten te verminderen, meer energie te ervaren en op een natuurlijke manier jouw gezondheid blijvend te verbeteren en je fitter te voelen?

Ontdek dan mijn voedingsadvies.

VOEDINGSADVIES

In mijn voedingsadvies combineer ik de wetenschappelijke westerse met de traditionele Chinese Geneeskunde waardoor ik niet alleen kijk naar de (macro en micro) nutriënten en voedzaamheid van voeding maar ook naar het energetisch effect van voeding op je lichaam. Deze kennis zet ik af tegen de klachten die je ervaart, je huidige voedingspatroon, je stofwisselingstype, je eetvoorkeuren en je levensstijl om zo tot een op maat gemaakt voedingsadvies te komen. Een voedingsconsult kan volledig online of bij mij in de praktijk plaatsvinden en ziet er als volgt uit:

STAP 1.

Voorbereiding

Online vragenlijsten per email om jouw huidige voedingspatroon, stofwisselingstype, leefstijl situatie in kaart te brengen + eerste analyse door mij. 

STAP 2.

sessie 1

1e online sessie via Zoom van 1 uur waarin we in gaan op jouw input en ik verdiepende vragen stel om jouw situatie helder te krijgen + ik maak een op maat gemaakt voedingsadvies n.a.v. deze eerste sessie.

STAP 3.

sessie 2

2e online sessie van 1 uur waarin we mijn voedingsadvies & de theorie/achtergrond van mijn advies samen doornemen en ik al je vragen om goed te starten rond het advies kan beantwoorden.

STAP 4.

Follow-up

Ik mail jouw het adviesrapport met o.a. relevante recepten, tools en tips om direct goed van start te gaan met het advies. Tevens kun je via e-mail nog bij mij terecht voor enkele vragen.

Gijs

Ik scoorde mijn energieniveau een 5, had last van enorme sugar cravings, overgewicht en kon eigenlijk aldoor blijven eten. Nu, 3 maanden na het voedingsadvies van Jeroen, scoor ik mijn energieniveau een 8, ben ik al de nodige kilo's kwijt geraakt, geven mijn maaltijden mij langer energie en heb ik weer zin om nieuwe dingen op te pakken (heb van de week een MTB gekocht). Mijn grote suikerbehoefte in de avond is ook enorm afgenomen. Ik heb een vervolgconsult geboekt om te kijken welke stappen ik nog meer kan maken. Echt een aanrader!

Jeroen 26.jpg

225 EURO

vrijgesteld van BTW