top of page
Jeroen 38.jpg

GEEF JOUW TEAM PERFORMANCE EEN BOOST

Als ambitieus team met uitdagende doelstellingen kan jouw team alle extra energie goed gebruiken. Kampen (een deel van) jouw teamleden met stress, oververmoeidheid, slechte concentratie, fysieke klachten en is als gevolg hiervan er een hoog verzuim? Dan is er nog veel winst te behalen met voeding!

Wist je dat:

• Energie voor 70% uit voeding wordt gehaald?

• Een gezonde darmflora essentieel is voor je immuunsysteem, een helder hoofd en het verminderen van stress klachten?

• Je stofwisselingstype bepalend is voor welke voeding daadwerkelijk voor jou gezond is?

 

Regie over je energie geeft maatgemaakte incompany trajecten en workshops bij bedrijven en groepen die verder willen gaan voor vitaliteit! Geef de gezondheid en energie van jouw team een boost door hen kennis te laten maken met de leer van de stofwisseling, de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) en de nieuwste inzichten op het gebied van voeding en leefstijl.

Jeroen 16_edited.jpg

Hoe kunnen de ingrediënten van een incompany programma er globaal uit zien:

Gezamenlijke kick-off

Workshop inleiding voedingsgeneeskunde & opbouw programma (~2,5 uur)

 

Persoonlijk voedingsadviesrapport per teamlid

Elk teamlid brengt zijn huidige situatie in kaart o.b.v. vragenlijsten, een voedingsdagboek en de ontbijttest en ontvangt op basis hiervan een persoonlijk adviesrapport.

 

Gezamenlijke follow-up

Wij kijken gezamenlijk naar de resultaten. Hoe staat het team er voor qua energie en gezondheid? Waar liggen de quick wins voor het boosten van de teamenergie? (~ 2 uur)

 

Adviesrapport management

Het management ontvangt de (geanonimiseerde) teamscores, verbeterpunten en valkuilen en aanbevelingen voor persoonlijke coachingstrajecten.

 

Start individuele coaching

Voor geselecteerde teamleden start de 3 maanden coaching. Waarin stapsgewijs wordt gewerkt aan het invoeren van het nieuwe voedingspatroon, en er extra aandacht is voor belemmerende gedachten, mindfulness en gepaste beweging

INCOMPANY VOEDINGSPROGRAMMA

Ben je benieuwd hoe een incompany programma er voor jouw team uit kan zien en wat ik voor jouw team kan betekenen?

Stuur mij dan een contactverzoek of neem telefonisch contact op!

Wil je anderen inspireren: download hier de flyer!

Enkele quotes van cliënten -1-

"ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld"

"ik ben gegaan van een leven vol pijn naar een pijnvrij leven"

"Mijn eczeem is voor 95% verdwenen"

"Mijn energie is van een 3 naar een 8 gegaan in 3 maanden"

Jeroen 26.jpg

INTERACTIEVE THEMA WORKSHOPS

Naast een incompany programma verzorgt Regie over je energie ook workshops. Een workshop is net als voeding altijd maatwerk.  Maar aandacht voor voeding vanuit verschillende voedingsleren, zelf proeven en ervaren, veel onderlinge interactie en naar huis met direct toepasbare tips voor de hoofdproblemen die medewerkers ervaren (stress, slecht slapen, lunchdip, snackgedrag, vermoeidheid, lage weerstand, veel verzuim)..staat in elke workshop centraal. Hieronder vind je enkele mogelijkheden:

Workshop: Eten volgens mijn stofwisseling!

In deze workshop neem ik deelnemers mee in hoe je kunt eten volgens je stofwisselingstype. Je krijgt informatie over achtergrond, voordelen, voorbeeld uit de praktijk, je gaat aan de slag met het onderzoeken van je eigen type en je leert wat de verschillen zijn per type op het gebied van karakter, interesses en fysiek.

Workshop: Verlaag je stressniveau door voeding!

In deze workshop bekijken we vanuit 3 voedingsleren welke stappen jij kunt ondernemen om je stressniveau te verlagen. Stressprikkels bestaan overal in het dagelijkse leven. Leer samen hoe voeding kan helpen stress te verminderen en ontspanning te vergroten.

Workshop: Hoe krijg ik regie over mijn energie?

Uitgebreide workshop die op het gebied van 3 voedingsleren en Leefstijl ingaat op de vraag: hoe krijg ik regie over mijn energie. Vooraf worden thema's bepaald die extra aandacht krijgen o.b.v de behoeften binnen het team/ de deelnemers.

Workshop: Voeding, karakters en emoties

Voeding heeft een grote invloed op hoe je in je vel zit en hoe jij je uit richting je omgeving. We maken onderscheid in stofwisselingstypen en bepalen do's en don't qua voeding per type. Ook bespreken we emoties vanuit de 5 elementenvoeding en leer je welke voedingsmiddelen o.a. dat korte lontje kunnen veroorzaken.

Kook workshop: koken met de 5 elementen

Een workshop waarin je samen aan de slag gaat met het bereiden, proven en ervaren van een maaltijd volgens de 5 elementenvoeding. Er worden allerlei andere interessante en verrassende recepten gedemonstreerd met niet alledaagse voedingsmiddelen.

Workshop: 5 elementen voeding

leren over de 5 elementenvoedingsleer (Traditionele Chinese Geneeskunde) 
proeven & ervaren wat de thermische waarde van voeding met jou doet
Tips ontvangen over de voor jou geschikte voeding.

(Let op: deze workshop staat gepland voor 5  juli 2023, in Hoeve Mariëndaal in Arnhem). Inschrijven kan door het mailen naar: info@regie-over-je-energie.nl

Download hier de flyer: 

 

 

 

Ben je benieuwd hoe een workshop er voor jouw team/club uit kan zien?

Stuur mij dan een contactverzoek of neem telefonisch contact op!

bottom of page