top of page
Voedingscoaching kent een aantal pilaren: voeding mind en beweging

 EAT GOOD FEEL GOOD. 

Loop je al jaren rond met meerdere klachten, heb je al van alles geprobeerd maar met weinig succes, beheersen jouw klachten je leven in grote mate of zit jouw energie op het laagste niveau in jaren (burn-out): dan is het kiezen voor coaching van Regie over je energie de juiste keuze!

Je voedingspatroon aanpassen is niet altijd makkelijk. Zeker niet wanneer je gaat eten volgens je stofwisselingstype. Het vraagt tijd om je nieuwe voedingspatroon eigen te maken en het te integreren in je leven, zeker wanneer jouw gezin/ partner nog 'anders' eet en je ook nog andere dingen wilt doen dan met je eten bezig zijn.

Ook speelt gedrag en emotie een grote rol in het veranderen van jouw voedingspatroon. Want je bent vaak bepaalde dingen gewend om te eten, soms ook vanuit emotie of gewoonte (zoals bij stress situaties). Mogelijk heb je overtuigingen die je in de weg kunnen staan om anders te gaan eten (zoals: vet is ongezond, koolhydraten maken dik, vlees verhoogd mijn cholesterol, zonder drank ben ik niet gezellig), is er onvoldoende motivatie of heb je de neiging om de oorzaak van het probleem buiten jezelf te leggen?

Coaching is dan jouw stok achter de deur om het eten volgens je stofwisselingstype eigen te maken. Om serieus aan de slag te gaan met je klachten en jouw energieniveau naar een 10 te brengen. Omdat je enerzijds klachten hebt die je voor eens en voor altijd in de prullenbak wilt gooien, maar ook omdat je voelt dat er naast voeding ook winst te behalen valt in jouw (eet)patronen en mogelijk jouw leefstijl.

COACHING

In mijn coaching beginnen we bij de basis: je krijgt een voeding en supplementenadvies o.b.v. jouw stofwisseling, TCM disbalansen en het EMB bloedonderzoek. Na deze 2 sessies gaan we samen doelen stellen, bekijken wij jouw motivatie, veranderbereidheid en overtuigingen/ patronen. Op basis van jouw klachten en de bevindingen maken we een globaal plan van aanpak (op te pakken modules) en gaan we aan de slag! Ik kom bij jou thuis langs om samen je keukenkastjes op te ruimen en te vullen en we gaan ter plekke aan de slag met voor jou gezonde voeding bereiden. Geen weg meer terug!

 

Daarnaast optimaliseren we stapsgewijs jouw voeding, zodat je de effecten gaat merken en gemotiveerd blijft. Wekelijks voed ik jou op Trello met maatwerkrecepten, opdrachten uit modules en beantwoord ik jouw vragen. Daarnaast gaan we in de extra 4 sessies aan de slag met het meten van de voortgang en het toepassen van de relevante modules. Zoals het opruimen van emotionele blokkades (hiervoor gebruik ik de systemische coachingsmethodiek), workouts op locatie, hoog sensitiviteit.

MAAND 1.
Fix de basics

In de eerste maand zijn er 2 sessies. We bespreken hierin je klachten, bepalen jouw stofwisselingstype en bekijken of er disbalansen in jouw lichaam aanwezig zijn volgens de 5 elementenvoeding.

 

We nemen de EMB bloed test af om o.a. intoleranties, tekorten en energievreters in je lichaam te achterhalen.

 

Je ontvangt mijn uitgebreide adviesrapport. Op basis van de bevindingen tot dusver, jouw klachten, doelen en veranderbereidheid bepalen we een globaal plan van aanpak voor dit coachtraject.

MAAND 2.
Finetunen

In de tweede maand zijn er twee sessies en gaan we aan de slag!

 

Dat betekent: ik kom bij jou langs om samen keukenkastjes uit te ruimen en te vullen met geschikte producten. In jouw keuken gaan we direct aan de slag met het bereiden van de voor jouw geschikte voeding! (thuisbezoek indien gewenst en wanneer woonachtig in NL).

 

Daarnaast start je met werken aan de voor jou meest geschikte modules, zoals: - Weekschema's en maatwerk recepten, - Koken volgens de TCM en - Finetuning van stofwisseling. Maar ook indien jouw lichaam daar baat bij heeft: - Mindfulness, - Passende workouts, - Ademhaling of - Omgaan met hoog sensitiviteit.

 

Je gaat het effect voelen van jouw nieuwe voedingspatroon, we monitoren jouw vooruitgang, sturen bij waar nodig en introduceren vervolgstappen: zoals ontgiften, fermentatie, onderzoeken van jouw circardiaans ritme.

 

We onderzoeken daarnaast jouw overtuigingen (niet alleen rondom voeding) en kijken naar eventuele dieperliggende mentale patronen die onbewust veel energie van jou kunnen vragen. Hierbij maak ik gebruik van systemisch werk/familieopstellingen.

.

MAAND 3-5.
Verankeren

In de derde maand (en eventuele uitloop) zijn er nog twee sessies waarin we bijsturen o.b.v. de tot dusver behaalde resultaten en verder werken om jouw doelen te bereiken.

 

In de laatste sessie ontvang je een afsluitend advies en krijg je handvatten om de nog resterende uitdagingen aan te pakken. Ook wordt er aandacht besteed  zelfredzaamheid (wat kan ik zelf doen als klachten terug keren, ik verval in oud gedrag?). 

 

Op die manier kun je het pad van je nieuwe voedingspatroon vol zelfvertrouwen vervolgen.

Irma

"Wat een ontzettend waardevol traject. Ik heb letterlijk mogen ervaren wat het met me doet als ik weer de regie over mijn energie neem. Ik heb zelf mogen ervaren wat voeding met me doet. Welke voeding werkt op mijn systeem en welke niet of minder. Waar krijg ik energie van en van welke voeding niet. Waarom verval ik soms weer in een oud patroon en hoe kan ik dit omdraaien. Hoe kan ik letterlijk meer het vertrouwen krijgen in mezelf. Dit alles heeft voor meer vertrouwen gezorgd en heeft ervoor gezorgd dat ik ook bewust voor de voeding wil kiezen die mij voedt. Ik wil simpelweg niet meer iets anders, ik heb ervaren wat het met me doet. En dat is mijn allergrootste winst.

Daarnaast vond ik de EMB bloedtest enorm waardevol omdat je meer inzicht krijgt in je eigen lichaam. Dit zorgt voor nog meer inzichten en richting. Ook de gesprekken waren heel erg fijn en waardevol. Het heeft me op veel vlakken laten nadenken en ik heb mogen ervaren hoe het ook anders kan om dit vervolgens te integreren in mijn eigen leven.

Jeroen dankjewel"

Jeroen 21.jpg

1.195 EURO

vrijgesteld van BTW

Betaling in termijnen mogelijk:
b.v. 239,- per maand, 5x

 VEEL GESTELDE VRAGEN. 

 

1. Hoe weet ik welke optie voor mij het meest geschikt is? Een voedingsadvies of coaching?

Als je preventief aan je gezondheid wilt werken, enkele lichte klachten hebt of graag wilt weten welk type je bent, dan raad ik een voedingsadvies aan. Loop je al jaren rond met meerdere serieuze klachten, heb je al van alles geprobeerd maar met weinig succes en beheersen jouw klachten en eventuele lage energie je leven in grote mate en wil je daar nu eindelijk eens verandering in brengen? Dan is het kiezen voor mijn coaching de juiste keuze.

2. Kan ik de duur van de coaching zelf bepalen?

De duur van de coaching is ongeveer 3 maanden. Maar afhankelijk van je persoonlijke situatie kan dit uitlopen tot 5 of 6  maanden.

3. Kan ik in termijnen betalen?

Ja je kunt in 1 of 5x betalen.
 

4. Is de EMB test inbegrepen?

. Ja de EMB zit in de coaching. Dezebloedtest geeft extra inzichten  om jouw energie een extra duwtje in de rug te geven naast de nodige aanpassingen aan je voedingspatroon. Het geeft een completer beeld zeker op het gebied van intoleranties en tekorten, maar ook over de aanwezigheid  van toxische stoffen, ontstekingen in je lichaam en meer.

5. Zijn de sessies online of ook offline?

Op dit moment geef ik mijn sessies online, in mijn praktijk in Arnhem of op locatie. Per sessie wordt dit in overleg afgestemd. 

bottom of page