Jeroen 26.jpg

EAT GOOD FEEL GOOD.

Zitten een aantal lichamelijke klachten je in de weg om 'alles' uit het leven te halen wat je graag zou willen?​ Je bent mogelijk al bij de huisarts of orthomoleculair therapeut geweest voor (bloed)onderzoek of je bent gezonder gaan eten en leven maar heeft dit alles je nog weinig opgeleverd?

En gun jij het jezelf om het voor jou geschikte voedingspatroon stapsgewijs aan te leren en te perfectioneren, overige energiemanagement technieken onder de loep te nemen en daarbij uitgebreide ondersteuning te krijgen? Dan is het voedingsadvies traject voor jou de juiste keuze!

Jeroen 16_edited.jpg

Heb je bijvoorbeeld last van:

- een opgezette buik (PDS)

- dunne ontlasting of obstipatie

- snel koude handen en voeten

- onverzadigd gevoel na het eten

- grote behoefte aan suiker

- onrustige huid (eczeem)

- vermoeidheid, stress, frustraties

- wisselend energieniveau

- gewichtsproblemen

- duizeligheid, vlekjes voor de ogen

- schimmels, allergieën, voedingsintoleranties

- last van spieren en gewrichten (nek/schouderpijn, spasmen, blessures, spier/gewrichtspijn).

- snel vatbaar voor verkoudheid, griepjes, virussen

- problemen met in of doorslapen?

Wil je weten welke voeding weleens een rol zou kunnen spelen in de klachten die je ervaart en wil je graag onderzoeken wat je kunt doen om je klachten te verminderen, meer energie te ervaren en op een natuurlijke manier jouw gezondheid blijvend te verbeteren en je fitter te voelen?

Ontdek dan mijn voedingsadvies traject.

VOEDINGSADVIES TRAJECT

In mijn voedingsadvies  traject combineer ik de wetenschappelijke westerse met de traditionele Chinese Geneeskunde waardoor ik niet alleen kijk naar de (macro en micro) nutriënten en voedzaamheid van voeding maar ook naar het energetisch effect van voeding op je lichaam. Deze kennis zet ik af tegen de klachten die je ervaart, je huidige voedingspatroon, je stofwisselingstype, je eetvoorkeuren en je levensstijl om zo tot een op maat gemaakt voedingsadvies te komen. Tijdens dit traject begeleid ik jou in 6 sessies om jouw voedingspatroon stap voor stap te finetunen en eventuele belemmerende overtuigingen te doorbreken voor een duurzaam resultaat.  De coaching vindt volledig online plaats via Teams en tussendoor werken we in Trello en WhatsApp. Ik stem het traject volledig op jou af.

MAAND 1.
Fix de basics

In de eerste maand zijn er 2 sessies. We bespreken hierin je klachten, bepalen jouw stofwisselingstype en bekijken of er disbalansen in jouw lichaam aanwezig zijn volgens de 5 elementenvoeding.

 

We nemen de EMB bloed test af om o.a. intoleranties, tekorten en energievreters in je lichaam te achterhalen.

 

Je ontvangt mijn uitgebreide adviesrapport met de eerst te ondernemen stappen, krijgt extra uitleg over de voedingsleren die ik gebruik en je hebt de mogelijkheid om online trainingen en instructievideo's te bekijken.

MAAND 2.
Finetunen

In de tweede maand zijn er twee sessies en gaan we praktisch aan de slag met de voor jou meest geschikte modules, zoals: - Weekschema's en maatwerk recepten, - Koken volgens de TCM en - Finetuning van stofwisseling. Maar ook optioneel: - Mindfulness, - Passende beweging, - Ademhaling of - Hoog sensitiviteit.

 

Je gaat het effect voelen van jouw nieuwe voedingspatroon, we monitoren jouw vooruitgang, sturen bij waar nodig en zetten de nodige vervolgstappen.

 

We onderzoeken daarnaast jouw overtuigingen rondom voeding en kijken naar eventuele dieperliggende mentale patronen die onbewust veel energie van jou kunnen vragen.

.

MAAND 3.
Verankeren

In de derde maand zijn er nog twee sessies waarin we 1 sessie vrij invullen naar jouw behoeften.

 

Daarnaast  nemen we opnieuw de anamnese af om jouw vooruitgang feitelijk te kunnen vaststellen en de focus voor de komende tijd bij te stellen indien nodig.

 

In een afsluitend rapport krijg je handvatten om de nog resterende uitdagingen aan te pakken en besteden we aandacht aan zelfredzaamheid (wat doe ik als klachten terug keren?). 

 

Op die manier kun je het pad van je nieuwe voedingspatroon vol zelfvertrouwen vervolgen.

Anoniem

"Ik blik echt met een warm gevoel terug op onze coaching sessies en merk dat de lessen en tools die je mij aanreikte nu heel erg troostend, ondersteunend en vertrouwd aanvoelen."

 

"Jouw coaching was en is echt een game changer voor mij: geen lichamelijke pijn meer, meer energie, meer connectie met de wereld om mij heen, alles opnieuw gaan doorvoelen, meer mildheid, geaard zijn, gewoonweg meer mijzelf zijn.

 

"Je deed meer dan enkel aangepast advies voedingsadvies geven. Je was ook een luisterend oor, begripvol en je wist daar prima op in te spelen door mij de oefeningen te geven die ik op dat moment nodig had".

 

"Misschien is dat wel een van de mooiste dingen: zo'n verschil maken bij mensen met wat je dagelijks doet. Alvast stof tot nadenken voor mijzelf. Bedankt voor de fijne reis!"

Jeroen 21.jpg

1.095 EURO

vrijgesteld van BTW

Betaling in termijnen mogelijk

 VEEL GESTELDE VRAGEN. 

 

1. Hoe weet ik welke optie voor mij het meest geschikt is? Een voedingsadvies of een voedingsadviestraject?

Cliënten die preventief aan hun gezondheid willen werken, 1 of enkele lichte klachten hebben en graag willen eten volgens hun persoonlijke stofwisselingstype en de TCM kiezen vaak voor een los voedingsadvies. Loop je al jaren rond met klachten, heb je van alles geprobeerd met beperkt succes en beheersen jouw klachten je leven in grote mate dan is het kiezen voor een uitgebreid advies traject de juiste keuze.

2. Kan ik de duur van het adviestraject zelf bepalen?

De minimale duur van het voedingsadviestraject is ongeveer 3 maanden. Maar afhankelijk van de persoonlijke situatie van een cliënt kan dit uitlopen tot maximaal 5 maanden.

3. Kan ik in termijnen betalen?

Bij het voedingsadvies traject is dit inderdaad mogelijk. Dit gebeurt altijd in overleg met en passend bij de situatie van de cliënt.
 

4. Wat is de meerwaarde van een EMB test bij mijn voedingsadvies en coaching?

. Dit is een testmethode waarbij d.m.v. een vingerprik bloed wordt afgenomen en onderzocht in het laboratorium. Het bloedonderzoek (EMBtest B.V.) kijkt naar hematologie (deels vergelijkbaar met regulier bloedonderzoek: o.a. rode/witte bloedcellen en bloedplaatjes), levend bloedanalyse (microscopisch bloedonderzoek op o.a. schimmels, parasieten, vrije radicalen, vorm en grootte van de bloedcellen, etc.) en Energetische analyse waarbij men de energetische eigenschappen van de cellen door middel van resonantie meet en zo een indruk kan krijgen van de celwaarden (denk aan: vitaminen, mineralen, hormonen, neurotransmitters, aanwezigheid intoleranties, energetische blokkades, post virale belasting en meer). De EMB bloedtest kan extra inzichten geven om jouw energie een extra duwtje in de rug te geven naast de nodige aanpassingen aan je voedingspatroon. Zo nodig wordt hiervoor ook maatwerksuppletie geadviseerd vanuit het laboratorium.

 

De EMB bloedtest is niet wetenschappelijk onderzocht en vervangt ook niet het reguliere bloedonderzoek maar heeft zijn sporen verdiend door de behaalde resultaten wanneer cliënten de adviezen opvolgden. In het licht van het afgenomen voedingsconsult geeft het mij als therapeut een completer beeld van de voor jou te ondernemen stappen.

5. Waarom kan ik voorlopig niet meer in de praktijk in Arnhem terecht en alleen maar online advies/coaching afnemen?

Vanaf september 2022 ben ik tijdelijk verhuist naar Zuid Afrika. Verlangens realiseren en nieuwe dingen ondernemen doet je vuurtje weer branden en geeft nieuwe energie en levenslust. Dit bespreek ik vaak met klanten en wie zou ik zijn als ik dit zelf niet na zou streven? Opnieuw werken en wonen in het buitenland was voor mij het realiseren van een verlangen. In 2020 en 2021 heb ik ongeveer 75% van mijn klanten online geholpen, zonder dat dit ten koste is gegaan van de kwaliteit. Ik maak hiervoor gebruik van een Trello planbord, WhatsApp en Microsoft Teams. Ook voor de EMB test is dit geen probleem. Vandaar dat ik mijn werk de komende tijd vanuit Zuid Afrika zal doen.