Jeroen 26.jpg

EAT GOOD FEEL GOOD.

Zitten een aantal lichamelijke klachten je in de weg om 'alles' uit het leven te halen wat je graag zou willen?​ Je bent mogelijk al bij de huisarts of orthomoleculair therapeut geweest voor (bloed)onderzoek of je bent gezonder gaan eten en leven maar heeft dit alles je nog weinig opgeleverd?

Jeroen 16_edited.jpg

Heb je bijvoorbeeld last van:

- een opgezette buik (PDS)

- dunne ontlasting of obstipatie

- snel koude handen en voeten

- onverzadigd gevoel na het eten

- grote behoefte aan suiker

- onrustige huid

- vermoeidheid, stress

- wisselend energieniveau

- gewichtsproblemen

- duizeligheid, vlekjes voor de ogen

- schimmels, allergieën, voedingsintoleranties

- last van spieren en gewrichten (nek/schouderpijn, spasmen, blessures, spier/gewrichtspijn).

- snel vatbaar voor verkoudheid, griepjes, virussen?

Wil je weten welke voeding weleens een rol zou kunnen spelen in de klachten die je ervaart en wil je graag onderzoeken wat je zelf kunt doen om je klachten te verminderen, meer energie te ervaren en op een natuurlijke manier jouw gezondheid blijvend te verbeteren en je fitter te voelen?

Ontdek dan mijn voedingsadvies traject.

VOEDINGSADVIES TRAJECT

In mijn voedingsadvies  traject combineer ik de wetenschappelijke westerse met de traditionele Chinese Geneeskunde waardoor ik niet alleen kijk naar de (macro en micro) nutriënten en voedzaamheid van voeding maar ook naar het energetisch effect van voeding op je lichaam. Deze kennis zet ik af tegen de klachten die je ervaart, je huidige voedingspatroon, je stofwisselingstype, je eetvoorkeuren en je levensstijl om zo tot een op maat gemaakt voedingsadvies te komen. Tijdens dit traject begeleid ik jou in 3 maanden om jouw voedingspatroon stap voor stap te finetunen en eventuele overtuigingen m.b.t. voeding te doorbreken voor een duurzaam resultaat.  De coaching vindt volledig online plaats via Teams en tussendoor werken we in Trello. Ik stem het traject volledig op jou af.

MAAND 1.
Fix de basics

In de eerste maand zijn er 2 sessies. We bespreken hierin je klachten, bepalen jouw stofwisselingstype en bekijken of er disbalansen in jouw lichaam aanwezig zijn volgens de 5 elementenvoeding. We nemen de EMB bloed test af om niets over het hoofd te kunnen zien,  je ontvangt mijn uitgebreide adviesrapport, krijgt extra uitleg over de voedingsleren die ik gebruik en je hebt de mogelijkheid om online trainingen en instructievideo's te bekijken.

MAAND 2.
Finetunen

In de tweede maand zijn er twee sessies en gaan we praktisch aan de slag met: voorraden aanbrengen, weekschema's en het uitproberen van maatwerk recepten. Je gaat het effect voelen van jouw nieuwe voedingspatroon, we monitoren jouw vooruitgang en sturen bij waar nodig. We pakken jouw overtuigingen aan rondom voeding of kijken naar eventuele dieperliggende patronen die onbewust veel energie van jou kunnen vragen.

.

MAAND 3.
Verankeren

In de derde maand zijn er nog twee sessies waarin we 1 sessie vrij invullen naar jouw behoeften (mindfulness, hoog sensitiviteit, energievreters, bewegingsschema of andere). Daarnaast  nemen we opnieuw de anamnese af om jouw vooruitgang feitelijk te kunnen vaststellen.

 

In een afsluitend rapport krijg je handvatten om de nog resterende uitdagingen aan te pakken en besteden we aandacht aan zelfredzaamheid (wat doe ik als klachten terug keren?). 

 

Op die manier kun je het pad van je nieuwe voedingspatroon vol zelfvertrouwen vervolgen.

Anoniem

"Ik blik echt met een warm gevoel terug op onze coaching sessies en merk dat de lessen en tools die je mij aanreikte nu heel erg troostend, ondersteunend en vertrouwd aanvoelen."

 

"Jouw coaching was en is echt een game changer voor mij: geen lichamelijke pijn meer, meer energie, meer connectie met de wereld om mij heen, alles opnieuw gaan doorvoelen, meer mildheid, geaard zijn, gewoonweg meer mijzelf zijn.

 

"Je deed meer dan enkel aangepast advies voedingsadvies geven. Je was ook een luisterend oor, begripvol en je wist daar prima op in te spelen door mij de oefeningen te geven die ik op dat moment nodig had".

 

"Misschien is dat wel een van de mooiste dingen: zo'n verschil maken bij mensen met wat je dagelijks doet. Alvast stof tot nadenken voor mijzelf. Bedankt voor de fijne reis!"

Jeroen 21.jpg

1.095 EURO

vrijgesteld van BTW