top of page
Jeroen 26.jpg

 EAT GOOD FEEL GOOD. 

Loop je al jaren rond met meerdere serieuze klachten, heb je al van alles geprobeerd maar met weinig succes en beheersen jouw klachten je leven in grote mate dan is het kiezen voor coaching de juiste keuze.

Je voedingspatroon aanpassen is niet altijd makkelijk. Zeker niet wanneer je gaat eten volgens je stofwisselingstype. Het vraagt tijd om je nieuwe voedingspatroon eigen te maken en het te integreren in je leven, zeker wanneer jouw gezin nog 'anders' eet.

Ook speelt gedrag en emotie een grote rol in het veranderen van jouw voedingspatroon. Want je bent vaak bepaalde dingen gewend om te eten, soms ook vanuit emotie of gewoonte. Of je hebt overtuigingen die je in de weg kunnen staan om anders te gaan eten zoals: vet is slecht, ik wil juist minder vlees voor het milieu of ik ben nu eenmaal een Bourgondiër.

Coaching is jouw stok achter de deur om het eten volgens je stofwisselingstype eigen te maken. Om serieus aan de slag te gaan met je klachten en jouw energieniveau naar een 10 te brengen. Omdat je enerzijds klachten hebt die je voor eens en voor altijd in de prullenbak wilt gooien, maar ook omdat je voelt dat er naast voeding ook winst te behalen valt in jouw (eet)patronen.

COACHING

In mijn coaching beginnen we bij de basis (voedingsadvies). Na de integratie hiervan gaan we dit samen finetunen. Dit is echt een meerwaarde van de coaching. Zeker bij meerdere serieuze klachten is er meer tijd nodig om alles in integreren en te optimaliseren. Daarnaast ga ik in de coaching dieper in op jouw overtuigingen rondom voeding en (eet)patronen die energie lekken. Afhankelijk van jouw klachten en stofwisselingstype geef ik ook oefeningen op het gebied van mindfulness en ademhaling.

MAAND 1.
Fix de basics

In de eerste maand zijn er 2 sessies. We bespreken hierin je klachten, bepalen jouw stofwisselingstype en bekijken of er disbalansen in jouw lichaam aanwezig zijn volgens de 5 elementenvoeding.

 

We nemen de EMB bloed test af om o.a. intoleranties, tekorten en energievreters in je lichaam te achterhalen.

 

Je ontvangt mijn uitgebreide adviesrapport met de eerst te ondernemen stappen, krijgt extra uitleg over de voedingsleren die ik gebruik en je hebt de mogelijkheid om online trainingen en instructievideo's te bekijken.

MAAND 2.
Finetunen

In de tweede maand zijn er twee sessies en gaan we praktisch aan de slag met de voor jou meest geschikte modules, zoals: - Weekschema's en maatwerk recepten, - Koken volgens de TCM en - Finetuning van stofwisseling. Maar ook indien jouw lichaam daar baat bij heeft: - Mindfulness, - Passende workouts, - Ademhaling of - Omgaan met hoog sensitiviteit.

 

Je gaat het effect voelen van jouw nieuwe voedingspatroon, we monitoren jouw vooruitgang, sturen bij waar nodig en introduceren vervolgstappen: zoals ontgiften, fermentatie, onderzoeken van jouw circardiaans ritme.

 

We onderzoeken daarnaast jouw overtuigingen (niet alleen rondom voeding) en kijken naar eventuele dieperliggende mentale patronen die onbewust veel energie van jou kunnen vragen. Hierbij maak ik gebruik van systemisch werk/familieopstellingen.

.

MAAND 3.
Verankeren

In de derde maand zijn er nog twee sessies waarin we 1 sessie vrij invullen naar jouw behoeften.

 

Daarnaast  nemen we opnieuw de anamnese af om jouw vooruitgang feitelijk te kunnen vaststellen en de focus voor de komende tijd bij te stellen indien nodig.

 

In een afsluitend rapport krijg je handvatten om de nog resterende uitdagingen aan te pakken en besteden we aandacht aan zelfredzaamheid (wat kan ik zelf doen als klachten terug keren?). 

 

Op die manier kun je het pad van je nieuwe voedingspatroon vol zelfvertrouwen vervolgen.

Anoniem

"Ik blik echt met een warm gevoel terug op onze coaching sessies en merk dat de lessen en tools die je mij aanreikte nu heel erg troostend, ondersteunend en vertrouwd aanvoelen."

 

"Jouw coaching was en is echt een game changer voor mij: geen lichamelijke pijn meer, meer energie, meer connectie met de wereld om mij heen, alles opnieuw gaan doorvoelen, meer mildheid, geaard zijn, gewoonweg meer mijzelf zijn.

 

"Je deed meer dan enkel aangepast advies voedingsadvies geven. Je was ook een luisterend oor, begripvol en je wist daar prima op in te spelen door mij de oefeningen te geven die ik op dat moment nodig had".

 

"Misschien is dat wel een van de mooiste dingen: zo'n verschil maken bij mensen met wat je dagelijks doet. Alvast stof tot nadenken voor mijzelf. Bedankt voor de fijne reis!"

Jeroen 21.jpg

1.195 EURO

vrijgesteld van BTW

Betaling in termijnen mogelijk

 VEEL GESTELDE VRAGEN. 

 

1. Hoe weet ik welke optie voor mij het meest geschikt is? Een voedingsadvies of coaching?

Als je preventief aan je gezondheid wilt werken, enkele lichte klachten hebt of graag wilt weten welk type je bent, dan raad ik een voedingsadvies aan. Loop je al jaren rond met meerdere serieuze klachten, heb je al van alles geprobeerd maar met weinig succes en beheersen jouw klachten je leven in grote mate dan is het kiezen voor coaching de juiste keuze.

2. Kan ik de duur van de coaching zelf bepalen?

De duur van de coaching is ongeveer 3 maanden. Maar afhankelijk van je persoonlijke situatie kan dit uitlopen tot 5 of 6  maanden.

3. Kan ik in termijnen betalen?

Ja je kunt in 1 of 6x betalen.
 

4. Is de EMB test inbegrepen?

. Ja de EMB zit in de coaching. Dezebloedtest geeft extra inzichten  om jouw energie een extra duwtje in de rug te geven naast de nodige aanpassingen aan je voedingspatroon. Het geeft een completer beeld zeker op het gebied van intoleranties en tekorten, maar ook over de aanwezigheid  van toxische stoffen, ontstekingen in je lichaam en meer.

5. Zijn de sessies online of ook offline?

Op dit moment geef ik mijn sessie online vanuit Zuid-Afrika waar ik woon met mijn gezin. Vanaf 1 februari kun je ook weer bij mij thuis in Arnhem terecht.

bottom of page