Jeroen 26.jpg

EAT GOOD FEEL GOOD.

Je voedingspatroon omgooien doe je niet 1,2,3. Daarvoor is tijd nodig en de juiste ondersteuning om duurzaam verandering te brengen in je eetgewoontes. Waar diëten gericht zijn op de korte termijn (en waarom ze dus vaak niet werken) richt ik mij in mijn coaching op de lange termijn. Om stap voor stap nieuwe gewoontes eigen te maken. 

Eten volgens je stofwisselingstype en de vijf elementen voeding is voor veel mensen een enorme omschakeling. De vraag: hoe zorg ik voor de juiste samenstelling qua eiwitten, koolhydraten en vetten en welke alternatieven zijn er voor zuivel en gluten, hoor ik regelmatig voorbij komen bij klanten.

 

En ook: hoe nuttig ik meer warme maaltijden, ik weet niet of ontbijten met soep iets voor mij is. Of: sta ik dan niet uren te koken, want mijn partner en kinderen gaan dit niet eten.

Je voedingspatroon duurzaam veranderen kent vele praktische kanten, waar ik jou in mijn coachtraject jou bij help om het zo makkelijk mogelijk te integreren in je leven. 

VOEDINGSCOACHING

In mijn voedingscoaching begeleid ik jou in 3 maanden naar een duurzame verandering op het gebied van voeding en energie. Hierbij maak ik naast mijn basis voedingsadvies ook gebruik van ademhalingsoefeningen, op maat gemaakte recepten en wekelijkse ondersteuning via Voxer. 

MAAND 1.
Fix de basics

Online vragenlijsten per email om jouw huidige voedingspatroon, stofwisselingstype, leefstijl situatie in kaart te brengen + eerste analyse door mij. 

MAAND 2.
Integreren

1e online sessie via Zoom van 1 uur waarin we in gaan op jouw input en ik verdiepende vragen stel om jouw situatie helder te krijgen + ik maak een op maat gemaakt voedingsadvies n.a.v. deze eerste sessie.

MAAND 3.
Integreren

2e online sessie van 1 uur waarin we mijn voedingsadvies & de theorie/achtergrond van mijn advies samen doornemen en ik al je vragen om goed te starten rond het advies kan beantwoorden.

Ronald

Ik heb niet mijn gehele voedingspatroon drastisch veranderd maar ben wel anders gaan ontbijten door de coaching van Jeroen. Normaal had ik in de ochtend alweer snel trek maar nu kan ik door tot de lunch en voel ik veel meer energie in de ochtend.

Jeroen 21.jpg

695 EURO

vrijgesteld van BTW